Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Onze artikelen worden in de regel via PostNL naar u toe verzonden in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, maar wij maken ook gebruik van DHL, DPD en/of Kiala. Alles om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Indien u 2x niet thuis bent dient u het bij een afhaalpunt op te halen.

Verzendkosten:
Voor het verpakken en versturen van uw bestelling berekenen we een bijdrage in de verzendkosten.

·         Voor verzending binnen Nederland is dit een bedrag van EUR 5,95

·         Voor verzending naar België, Duitsland of Luxemburg is dit een bedrag EUR 10,00.

·         Indien u een order plaatst boven de EUR 75,00 dan zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Pakketje volgen (Track & Trace).
Wilt u weten waar uw pakket zich bevindt, of wilt u alvast weten wanneer de verzending verwacht kan worden?

Dat kan, met slechts een paar simpele muisklikken is het nu mogelijk om al uw belangrijke zendingen op de voet te volgen. Waar u maar wilt en wanneer u maar wilt. Nadat uw pakketje verzonden is ontvangt u een verzendingsmail waarin de link en het trackingnummer staat naar de Track & Trace site van de door u gekozen of in uw geval de beste vervoerder.


Via Track & Trace kunt u heel gemakkelijk op Internet de verzendstatus nagaan van uw pakketten en aangetekende post. Mocht dit geen resultaat op leveren dan kunt u altijd nog contact met ons opnemen (Tel: 085-0601146) of ons een mailtje sturen info@springin.nl .

 
* geldt alleen Nederland en voor producten welke op voorraad zijn. Levering geschiedt alleen op werkdagen, uitzondering daargelaten.