Herroepingsrecht
Voordat wij uw artikelen verzenden, worden deze uitvoering door ons gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheden en ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% door ons in orde zijn bevonden. Nu kan het zo zijn dat tijdens het transport een beschadiging optreedt.
 
U heeft het recht de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden te annuleren en te retourneren.
 
U krijgt dan het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten door ons gecrediteerd. Enkel de portokosten die u maakt voor het retour zenden van de product(en) zijn voor uw rekening.
Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, dan zal het product, in goede staat en voorzien van alle toebehoren en in originele verpakking, samen met de (kopie) factuur geretourneerd worden.

** Voordat u een artikel retour zendt, dient u dit formulier te downloaden  en in te vullen. **

De retourzending dient verder aan de volgende punten te voldoen:
De retourzending dient uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel aan ons kenbaar gemaakt te worden, via het formulier die u via bovenstaande link kunt downloaden.
Het artikel dient binnen 14 werkdagen na het aanmelden van de retourzending bij ons binnen te zijn.
Het artikel mag niet gedragen en/of gewassen zijn en alle labels zitten nog aan het product en het product wordt in originele verpakking aangeboden.
Op het moment dat wij de geretourneerde bestelling weer in ons bezit hebben, zullen we de producten controleren en het aankoopbedrag aan u voldoen.

 
Garantie
Als u een beschadigd of defect product ontvangt dan geven wij hier garantie op. In dit geval vragen we je voordat je het pakket terugstuurt eerst een email te sturen. Samen bepalen we dan wat we met het beschadigde of defecte artikel doen. Wij garanderen dat een beschadigd of defect artikel zonder extra kosten vervangen kan worden.
Let op, als je een defect product terugstuurt, moet je het wel eerst frankeren. Wij zullen deze verzendkosten weer aan je vergoeden.

Adres om een bestelling terug te sturen:
Stuur je product alleen in originele staat samen met de factuur terug naar:

Springin.nl
T.a.v. afd. Retouren
Postbus 85263
3508 AG  UTRECHT


Een niet correcte levering ontvangen?
Heb je een levering ontvangen die niet correct is? Neem dan zo snel als mogelijk even contact met ons op. Wij zullen dan direct de fout herstellen en het artikel zonder kosten met je omruilen. De ontvangen producten dienen echter nog steeds in verkoopbare staat te verkeren.